Word vrijwilliger

Jouw hulp is goud waard

Vrijwilligers vormen het kloppend hart van de ouderenzorg. Jouw vrijwillige hulp is goud waard. Onmisbaar, onbetaalbaar en ongelofelijk belangrijk voor zowel ouderen als voor zorgmedewerkers en mantelzorgers. Wil jij iets voor anderen betekenen?

 

Zorg voor elkaar

De honderden vrijwilligers van Waardeburgh zijn onmisbaar. Zoals de mensen die de Sjuttul-busjes rijden, activiteiten en maaltijden begeleiden of de vriendelijke gezichten bij de recepties. De toewijding en compassie van onze vrijwilligers brengt niet alleen praktische hulp, maar ook warmte, aandacht en steun.

Zowel bewoners en hun familieleden als medewerkers waarderen die steun enorm.

Daarom zorgen we óók goed voor onze vrijwilligers. Bijvoorbeeld met het jaarlijkse uitje en het vrijwilligersbuffet. En natuurlijk de sfeervolle kerstmarkt, waar je je kerstpakket zelf bij elkaar shopt. 

Walter werkt vrijwillig als chauffeur op de Sjuttul-bus

“Ik vind het hartstikke leuk om te doen, prachtig. Het geeft voldoening en de mensen zijn heel dankbaar. Ik heb leuk contact met de cliënten, veel mensen kom ik regelmatig weer tegen. Ik denk graag mee, zodat mensen een fijne reis hebben. Zelfs als ik thuis zit dan denk ik: nou, ik zou toch wel weer even willen rijden!”

Waar kom jij ons helpen?

Meer info

Heb je vragen of wil je eerst even iemand spreken voor je solliciteert? Neem contact met ons op via vrijwilligerswerk@waardeburgh.nl.

Volg ons

Contact

Bonkelaarplein 12

3363 EL Sliedrecht

0184 43 44 85

hr@waardeburgh.nl

Contact

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
0184 43 44 85
hr@waardeburgh.nl